måndagskväll

kvällen hos lisa var finfin!
jordgubbar, körsbär, avokado, vindruvor, fysalis, kiwi, bröd, fetaost och vin. en underbar middag i ett underbart sällskap.
mycket snack, massa skratt och en promenad i natten. <3

 



Månader av väntan. Månader sedan sist. ...

Månader av väntan. Månader sedan sist. Ett halvår sedan sist. Min vän. Min älskade vän, min barndomsvän. Nu sitter jag på bussen, jag är på väg. Tillbaka till landet där jag lekt så många gånger som barn. På väg till bastun där många problem har blivit lösta, där det har blivit många skratt för att det blivit för många cider. Soffan i stugan där vi delat med oss av tankar, känslor, minnen.. Ikväll återupptar vi allt det där. Börjar om där vi slutade för ett halvår sedan. Det känns alltid på samma sätt. Många dagar har flutit förbi, men vi känner varandra som om det var igår vi sågs. Vi har bara lite mer att berätta.. Det har varit ett tomt hål i mitt bröst. Hon har varit saknad. Nu är hon tillbaka och kan fylla igen hålet i mitt bröst. En tomhet har vilat över mig, den är borta nu. Jag känner mig nervös. Det pirrar i hela kroppen och jag vill bara att bussen ska flyga fram. Te och tankar på altanen. Hon är en av mina allra bästa vänner. Hon är den som känner mig bäst. Som bara genom att titta på mig vet hur jag mår. Jag älskar henne och snart är jag framme. Framme i en lugn trygghet.


tidiga presenter

det är en månad kvar tills jag blir ett år äldre, tills jag blir 21. förvisso lite mindre än en månad.
mina vänner är dock ute i god tid.
av mig har de inte fått några presenter, men mig slänger de pengar på. jag tänker inte gnälla. jag är så oerhört nöjd med mina tidiga klappar! <3

mina underbara vänner skämmer bort mig med stora glas och en lattevisp. sommarkvällarna på min balkong kommer bestå av sällskap eller en bra bok, en chailatte i handen och lugn i sinnet.

 

nya vänner i skosamlingen trillade också in i fredags. två par löparskor och jag är förälskad. mina asics har blivit nötta av för många mil, de ger mig blåsor på hälarna och det var tydligen dags för ett par nya. som snabbt blev två par nya. jag är så fruktansvärt bortskämd..

 

grått och rosa. nike. jag trillar tillbaka, jag överger asics ett tag för att prova nike. först, ett par lunarglide + och sedan ett par air span +. det är rea på löparskor på stadium. kika in om ni har möjlighet! det blev två par för priset av ett. därav så fick jag båda i present. <3

 

lunarglide är mer tävlingsko än en ren träningsko, väger inte ett skvatt och är så underbart sköna. sitter skönt på foten och jag testade den nu på morgonkvisten. lite lär jag behöva springa in den för att den ska sitta perfekt, men 6km och inga skavsår. me like!

 

air span är en träningsko. väger dock mindre än mina asics. de kommer få nöta asfalt tillsammans med mina gamla (som får hänga med trots att de är slitna, med skoskavsplåster så går det fint). satt fint och kändes mjuka, har inte invigt dem än dock. får bli i veckan som kommer!

jag vet inte hur jag ska reagera på presenter och liknande. jag är dålig på att visa hur mycket jag egentligen uppskattar det. tack fina! jag älskar mina tidiga gåvor och är så löjligt glad över dem! <3


Dagen började med en solskensfrukost i pa...

Dagen började med en solskensfrukost i parken. En filt, sommarvärme, en bra bok och ett fint sällskap. Precis så ska en lördag starta. Just nu så lyssnar jag på musiken, njuter av solens strålar. Väntar på underbara vänner på fiket och studerar människor. Middag i sällskap av alla som förgyller min vardag är vad kvällen ska bjuda på. Älskar livet en dag som denna!


studentfirande

långpromenad och några timmars pratande gjorde mig sen. en snabb sväng i duschen och fixa håret. det fick bli en drive-in på donken för att få i mig mat.
väl hemma så hämtade jag blommorna och sedan bar det av till kalmar.
glada miner, trångt, varmt och soligt. jag fick rysningar i hela kroppen.
min kusin sprang ut, nu väntar vuxenlivet henne. jag vet att hon kommer klara sig med en klackspark den damen.
kände mig som en stolt mamma när jag kramade om henne och gratulerade. rös en gång till.

börjar jag känna mig gammal eller minns jag min student som om den vore igår?
det var en fin stämning på klassen. även om jag var lite ledsen att släppa alla vidare efter tre år.
champagnefrukost, några droppar regn, kyrkan, solen kom fram och åka flak. hem för att stressa i sig maten, öppna paketen, tacka och kasta i sig lite tårta. sedan vidare mot kalmar. för fest och lycka. fria.

och där stod pojkarna på rad..


dags att betala för kalaset

veckan har bestått av böcker, uppkrupen i soffan med regnet utanför fönstret. te i handen och en katt i knät.
hjälpte mormor och morfar på öland i tisdags. solsken till och från, varmt på balkongen, sommar i luften.
hamnade i kalmar på torsdagen för att vara mammas smakråd. snålblåst och köer i teliabutiken.

fredagen kom, bjöd på bowling. som jag tänkt vinna i. jag förlorade stort. fasen då. dålig förlorare, inte jag inte.
köpte pizza och tittade på film. en bekväm soffa och ett fabulöst sällskap.

kalmar igår. spela på media, plocka upp oscar och göra stan en snabb sväng. kaffe/te och goda mackor. massa skratt och stormblåst. hem för att duscha och ladda för käk på kråkan. det blev någon öl innan, mat på kråkan, fotboll och sedan utgång. vi snurrade runt i stan och hamnade tillslut på apollo. dansade, skrattade och svettades.
jag betalar för kalaset idag. men jag gör det med hjälp av pizza, fredrik, oscar, mattias, en filt och en fotboll.
solen står högt på en blå himmel och även att huvudet är en aning tung så är jag en mycket glad och nöjd tjej!
tack för en kanonkväll pojkar! <3

solhelgen!

det har varit underbara dagar den senaste tiden.
onsdag, torsdag och fredag förra veckan bjöd på solsken hela dagarna. så även lördag och söndag förvisso.
det blev spontangrillning ute på oknö på onsdagen. kortspel och kubb. vi fick mersmak och åkte tillbaka på torsdagen. stekte i solen, spelade ännu mer kort och skrattade tillsammans. <3
fredagskvällen bjöd på grillning och kubb i ett underbart sällskap. solen gick ner över sjön, vi skrattade, kastade kubb och skrattade ännu mer. jag kan inte få nog av sällskapet!

lördagen bjöd på stek ute på klipporna. två öl var och peppa inför kvällen. taggad som aldrig förr!
kvällen var kanon. förfest med goda drinkar, mycket skratt och på med den lilla svarta och de nya svarta till. sedan bar det av mot apollo för flera timmars dans. jag njöt av läget, dansade i timmar och hade en kanonkväll!
det blev barfota hem, ömma fötter och så lång har vägen aldrig varit innan.



söndagen innebar bakishäng i parken. glass i solen och sedan iväg för att kolla på erikas bal.
fruktansvärt vacker var hon allt, min kusin! :D

jag hittade en fotboll hos föräldrarna som jag snodde med mig. det blev sparkande och kort i parken än en gång. jag gillar starkt!

mattias visar upp sin bästa sida:

 


I oskarshamn kan man tydligen hitta isbjör...

dsc00959 (MMS)

I oskarshamn kan man tydligen hitta isbjörnar i fontänen!


Apollo. Sällskapet gör allt! Trivs!

dsc00957 (MMS)

Apollo. Sällskapet gör allt! Trivs!


Underbar dag! Peppar för kvällen. Dricke...

Underbar dag! Peppar för kvällen. Dricker öl, solar på klipporna och njuter av livet. Ibland är det allt bra härligt. <3 Har lyckats köpa mig ett par sjukt snygga svarta högklackade med. Kilklackar och sitter som en smäck. Mums!


dancing the whole way home

nu är jag klar med alla uppgifter, äntligen. jag tar därmed sommarlov!
steka lite i solen under dagen, förbereda lite, städa och sedan bjuder kvällen på fest i underbart sällskap. trivs!
förfest och sedan ut för att skaka rumpa och njuta av sällskapet. håller vädret i sig så åker nog den lilla svarta på!

Spontangrillning ute på oknö i sommarvädret.

dsc00955 (MMS)

Spontangrillning ute på oknö i sommarvädret.


RSS 2.0